شهردار اراک: ترویج و اجرای فرهنگ سرمایه گذاری در شهر اراک

شهردار اراک گفت: به دنبال ترویج و اجرای فرهنگ سرمایه گذاری در شهر اراک هستیم. تا امروز هیچ سرمایه گذار بخش خصوصی در اقتصاد و مدیریت شهری نداشتیم و برگزاری همایش در این مسیر تاثیر گذار خواهد بود.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، دکتر علیرضا کریمی صبح امروز چهارم آبانماه ۱۴۰۱ در همایش فرصت های سرمایه گذاری اراک که با حضور سفرای کشورهای کوبا، سنگال، قزاقستان، مجارستان، نیکاراگوئه، اوگاندا و شهردار بعلبک لبنان،
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، معاون وزیر و رئیس کل سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران، دبیر کل مجمع شهرداران آسیایی، استاندار مرکزی، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، مسئولین استانی و شهری، سرمایه گذاران بخش خصوصی و اصحاب رسانه برگزار شد، اظهار کرد: این همایش به منظور معرفی فرصت ها و ظرفیت های شهر اراک برای افراد طالب سرمایه گذاری در این شهر ترتیب داده شده است.
وی با اشاره به اینکه در این همایش ۱۴ پروژه تعریف شده که در پنل فرصت های سرمایه گذاری شهر اراک ارائه می شود، ارزش مالی این پروژه را بالغ بر ۷ هزار میلیارد تومان دانست.
وی تصریح کرد: پیرو این همایش درصدد تدوین اطلس جامع سرمایه گذاری شهر اراک هستیم تا به واسطه آن چشم انداز مناسبی از سرمایه گذاری در شهر ارائه شود، همچنین به دنبال راه اندازی دبیرخانه دائمی در این حوزه هستیم تا به صورت مستمر و مکرر با سرمایه گذاران در تعامل باشیم.
دکتر کریمی با اشاره به تعامل شهرداری اراک با شهرداران مختلف از جمله کلانشهرهای کشور برای استفاده از تجارب آنها افزود: این همایش در واقع فتح بابی در این راستاست و با سفرا و رایزنان اقتصادی نیز ارتباط خواهیم داشت تا روند سرمایه گذاری با کشورهای دیگر تسهیل شود و در این راستا تفاهم نامه هایی به جهت امضا منعقد خواهد شد.
وی تاکید کرد: به دنبال ترویج و اجرای فرهنگ سرمایه گذاری در شهر اراک هستیم. تا امروز هیچ سرمایه گذار بخش خصوصی در اقتصاد و مدیریت شهری نداشتیم و برگزاری همایش در این مسیر تاثیر گذار خواهد بود.
شهردار اراک با بیان اینکه تراز جمعیت شهرنشین و روستانشین اراک در طول ۴۰ سال اخیر معکوس شده است، گفت: امروز بیش از ۷۰ درصد مردم در شهر سکونت دارند. اراک به شهری مهاجرپذیر تبدیل شده و در حوزه اقتصاد شهری به عنوان راهبردی اساسی به دنبال توسعه پایدار شهر و جلب رضایتمندی و ارتقای رفاه شهروندی هستیم، البته این امر با بودجه مصوب برای شهرداری میسر نیست. بودجه شهرداری در سال گذشته با متمم به ۱۸۵۰ میلیارد تومان رسید و با وجود آنکه امسال ۱۲۰ درصد افزایش یافته و تا پایان سال بودجه ۵ هزار میلیارد تومانی هدفگذاری شده است، نمی توانیم همچنان این عقب ماندگی چندین ساله را جبران کنیم. البته رویکرد شهرداری رویکردی مدرن است، ولی همچنان رفع مشکلات و عقب ماندگی ها دشوار است.
وی بیان کرد: اراک ظرفیت های بسیاری دارد، پایتخت صنعتی کشور است، در کریدور شمال به جنوب و غرب به شرق واقع است و بزرگترین پروژه های صنعتی در این شهر اجرایی می شود. این فرصت ها، امکانی برای جذب سرمایه گذار به شمار می رود و در این راستا شهرداری وظیفه تسهیلگری در عرصه سرمایه گذاری دارد و راغب به سرمایه گذاری در پروژه های این شهر هستیم.
Scroll to Top